A márciusi télben március 17-én szombaton Kecskeméten áldatlan körülmények között rendezték meg Magyarország 110. Mezei Futó Bajnokságát, ahol a GEAC mindössze 3 fővel vett részt. A 2005-ös születésű újonc lányok viszont kitettek magukért, hiszen a hideg, esős, szeles időben a folyamatosan romló körülmények között Viha Borbála a hatodik, Belényesi Hanna a hetedik, míg Herman Dalma a 19. helyen végzett és ezzel a GEAC csapata megszerezte az ezüstérmet! A nagyon fázó, de boldog kis csapatról a képet edzőjükKovács Gábor készítette, balról jobbra Belényesi Hanna, Herman Dalma és Viha Bori. 
 
A megelőző hétvégén, Dortmundban, a hagyományos gyermek és serdülő nemzetközi versenyen, Budapest válogatottját erősítve vett részt idei magasugró és összetett serdülő bajnokunk, Soos Levente, aki folytatta kiváló szereplését, és meggyőző eredményekkel mindhárom számot megnyerte, amelyben rajthoz állt. Magasugrásban most 185 cm is elég volt, míg 60 gáton (8,40) és 800 m-en (2:09,71) új egyéni csúccsal zárta a viadalt. Teljesítményének értékét növeli, hogy edzője Kovács Zoltán nem tudott a versenyre vele tartani. 
 
Március 12-én zajlott a budapesti BOK csarnokban a fedettpályás senior OB, ahol több példamutató GEAC eredmény született. Az élre kívánkozik Szörényi István edzőnk rúdugró aranyérme a 70 év feletti (!) kategóriában. Szintén elismerésre méltó Dr. Bucherna Nándor súlylökésben szerzett bronzérme az M45 korcsoportban.