Március első hétvégéjén 3 különböző helyszínen zajlottak a fedettpályás és már szabadtéri versenyek.

A budapesti BOK csarnokban került megrendezésre az idei utolsó fedett OB, ahol a legfiatalabb U16 és U14-es korosztályok küzdöttek a többpróba érmekért, helyezésekért. A serdülő (U16) fiúknál a kétnapos ötpróba versenyen kimagaslóan szerepelt Soos Levente, aki mind az 5 számban egyéni csúcsot felállítva (60 gát 8.51 mp, távol 585 cm, súly 11,09 m, magas 192 cm, 1000 m 2:59.62), az elmúlt évek legmagasabb pontszámával (3362) lett fölényesen országos bajnok.A fotón edzőjével, Kovács Zoltánnal az eredményhirdetés után.

A szombathelyi dobócentrumban rendezték meg nem éppen ideális időjárási viszonyok között Magyarország Junior és Ifjúsági Téli Dobó Bajnokságát, ahol egyetlen indulónk, a magyar válogatott kerettag Eszenyi Napsugár kiváló utolsó dobásával (33,40 cm egyéni csúcs), mindössze 6 cm-rel elmaradva a másodiktól, feldobta magát a dobogóra az ifjúsági diszkoszvetésben. Edző: Máté Alpár

A Gödöllői Királyi Kastély parkjában rendezte a Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a GEAC a Mezei Liga 4. fordulóját egybekötve régiós (ÉMR és KöMR) SPORT XXI gyermek mezei futóversenyekkel. Ez azt jelentette, hogy a legkisebbektől (U11), a felnőtt profi futókig az összes korosztály képviseltette magát az egész napos futógálán, több száz nevezővel. Óriási elismerés illeti a GEAC edzői kollektíváját, akik a télies időjárási viszonyok ellenére egész múlt héten karbantartották az 1500 m hosszú futókört, így a versenyt a körülményekhez képest kiváló pályán és ideális időjárás mellettbonyolítottak le.

Nagy hazai siker született az U13 csapatversenyben (1500 m), ahol a Szűcs Anna, Halászy Tamara, Kriszt Sarolta, Benke Alexandra, Fazakas Soma, Szabó Levente, Grünwald Tamás, Lippai Csaba összetételű GEAC „A” csapat hozta el a hőn áhított aranyérmet a Csepel és a Salgótarján előtt. Ugyanitt egyéniben Szűcs Anna, az U11-es korosztályban pedig Lőkös Laura ezüstérmes. Szintén nagyon örülhettünk a Serdülő Mezei Liga fiú versenyében (4500 m), ahol Szőke-Kiss Jácint (képen 111-es rajtszám) tökéletes futással szerezte meg a bronzérmet, míg a lányoknál (3000 m) Viha Borbála 6, Belényesi Hanna 7.lett, csak az évjáratukat tekintve pedig 1. és 2. Feltétlenül óriási hála és köszönet a szponzoroknak és a segítőknek, köztük kiemelten a Gödöllői Királyi Kastély Kft-nek, Gödöllő Város Önkormányzatának, a Kastélykert (Martinovics) Óvodának, a Gödöllő Coop Zrt-nek, a Kalória Kft-nek a Wessling Hungary Kft-nek, az Agruniver Holding Kft-nek, a Naturaqua Kft-nek és a Seqomics Kft-nek.  Edzők: Gadanecz György, Körmendy Katalin, Kovács Gábor és Kovács Zoltán.