2018. február 26-án tartották a gödöllői Művészetek Házában Gödöllő Város Sportdíj Átadó Gáláját, ahol ünnepélyes keretek között díjazták a 2017. év legeredményesebb és legjobb gödöllői sportolóit.

A Dr. Gémesi György gödöllői polgármester és Dr. Tóth Tamás a Szent István Egyetem rektor helyettese által megtartott megnyitó után a GEAC atlétika szakosztályának remek pillanatai következtek.

Először a SZIE rektora adta át a GEAC „Aranykoszorús Jelvényt”, amelyet Fatér Zoltántöbbszörös OB érmes rúdugró kapott, az elmúlt 10 évben nyújtott teljesítményéért, önzetlenségéért és klubhűségéért.

Az „Év csapata olimpiai sportágban” kategóriában második helyen végzett a GEAC junior női 4x200 m-es váltója, akik Csernyánszky Flóra, Kriszt Annamária, Kriszt Katalin, Renner Luca összeállításban 2017-ben a dobogó 2. fokára állhattak fel a fedettpályásOB-n.

A Gödöllő város „Év utánpótlás sportolója olimpiai sportágban” díjat a kiváló többpróbázó, majd magasugró Renner Luca kapta, aki a 2017. évben korosztályos és felnőtt bajnok, ezüstérmes és bronzérmes és a Junior Európa Bajnokság résztvevője volt.

A fő díjat, Gödöllő város „Év Sportolója olimpiai sportágban” kategóriában megosztva („párja” a többszörös Világ- és Európa bajnoki érmes Gémesi Csanád vívó) a 2017. évben szenzációs évet maga mögött tudó Simonváros Csanád kapta, aki rúdugrásban felnőtt és junior országos bajnok, SZL győztes és felnőtt válogatott volt, szerepelt a csapat EK-n és a Junior EB-n is.A 16 év alatti bajnokok díjazásakor pedig egyszerre 23 (!!!) GEAC atléta állhatott a színpadra, ami a kiváló utánpótlás munka ékes bizonyítéka. A „Jövő Reménysége” díjat Kriszt Sarolta és Bánovics József fiatal GEAC-os atléták kapták.

 

http://godolloihirek.hu/cikkek/2018/02/26/sport/hoditottak-a-csanadok-a-godolloi-sportdij-atado-galan