Február 10-11-én került megrendezésre Budapesten a BOK csarnokban Magyarország Felnőtt Fedettpályás Összetett Bajnoksága, ahol a férfiak mezőnyében tarolt a Zsivoczky Attila vezette GEAC többpróba csapat, hiszen tagjai állhattak fel a dobogó mindhárom fokára.

Az aranyérmet a 4 számban (60 m, súly, magas, rúd) egyéni csúcsot javító Raffai Péter (4814 pont) szerezte, ezüstérmes lett Kriszt Botond (4527 pont), aki 2 számban (60 m, magas) teljesített egyéni csúcsot, míg a bronzérmes Tóth Zsombor (4261 pont) nyakába akasztották, aki az utolsó két számot kisebb sérüléssel teljesítette.

A szintén GEAC-os címvédő Kemenes Ákos az első nap után sérülés miatt a verseny feladására kényszerült. Teljesítményüket tovább emeli, hogy mindannyian még az U23-as korosztály tagjai és mindhárman életük legmagasabb hétpróba pontszámát érték el.

Az összetett OB-val párhuzamosan zajló nyílt versenyről ki kell emelni Répási Petra egyéni csúcsát (8,40) és győzelmét 60 m gáton, továbbá Nádházy Evelin 200 és 400 m-en kiváló időkkel szerzett első helyét, amely eredmények igen bíztatóak a jövő hétvégi felnőtt OB-ra.