Február 13-án és 14-én került sor a budapesti Syma csarnokban a Fedettpályás Összetett Országos Atlétikai Bajnokságra, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek Zsivóczky Attila tanítványai. 
 
 
A női ötpróbában a két olimpikon – Zsivóczky Farkas Györgyi és Krizsán Xénia – távollétében a 17 éves, tavalyi ifjúsági világbajnoki résztvevő Renner Luca (képen középen) leiskolázta a teljes mezőnyt és kiváló, 3909 pontos teljesítménnyel lett felnőtt és junior országos bajnok. Ugyanitt Ajkler Eszter (képen jobb szélen) összeszedett versenyzéssel, több egyéni csúcsjavítással (3418 pont)  szerezte meg felnőttben a bronzérmet, míg a juniorok között az ezüstérmet. Az ötödik érmet az ifjúságiak között kiváló magasugrónk, Kriszt Katalin nyerte (3244 pont), aki a dobogó harmadik fokára állhatott fel (a képen). 
 
Az összetett OB-val párhuzamosan zajló MASZ nyílt versenyen kiemelhető az U18-as Váczi Kamilla (2000) hármasugró eredménye (10,87m), amivel a felnőttek között az ötödik helyett szerezte meg és ezzel az ugrással 1 cm híján átvette a korosztályos ranglistán a vezetést. Pálmai Márk újabb egyéni csúccsal (21,97) nyerte a 200 m-t, míg 60 m-en harmadik lett. A fiatal Bánovics Dorottya 310 cm-es egyéni csúccsal nyerte a nagyon foghíjas rúdugró versenyt, de az összes egyéni számra jellemző volt, hogy a következő hétvégi felnőtt egyéni OB-ra készülnek a versenyzők.